Software

Aşa cum anunţa încă din vara lui 2017, Disney şi-a prezentat în urmă cu doar câteva ore platforma de streaming în regim video on demand denumită Disney Plus. Aceasta va debuta comercial din luna noiembrie a acestui an şi se anunţă cel mai puternic rival pentru Netflix.

Ce promit cei de la Disney ?

Serviciul Disney Plus va include numeroase producţii în exclusivitate, iar aici aş reaminti rapid:

  • filme şi seriale Disney, Marvel, Pixar;
  • filme şi seriale 21st Century Fox;
  • Star Wars;
  • documentare National Geographic.

Disney Plus va fi anunţat pentru început doar în Statele Unite ale Americii, urmând ca în maxim 2 ani să aibă acoperire globală. Abonamentul pentru acest serviciu va costa 6.99 dolari / lună, nu va include reclame şi va permite utilizatorilor descărcarea de conţinut pentru vizionare offline. Platforma va fi disponibilă pe o gamă largă de device-uri şi va oferi conţinut cu rezoluţii de până la 4K HDR.

Disney estimează ca până în 2024 să depăşească cifra de 60 milioane abonaţi (în cel mai pesimist scenariu) / 90 milioane abonaţi (în cel mai optimist scenariu).

Sursa: thewaltdisneycompany.com

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.