Software

În martie aflam că Disney Plus se va lansa oficial în România din 14 iunie, preţul abonamentului urmând a fi de 29.99 lei / lună, respectiv 299.90 lei / an.

În cursul zilei de astăzi am primit un comunicat din partea echipei de PR a The Walt Disney Company prin intermediul căruia suntem informaţi că Disney Plus va beneficia de o ofertă exclusivă de lansare.

Cei ce se înregistrează până pe 13 iunie inclusiv pe site-ul disneyplus.com vor primi un preţ de 239.90 lei pentru abonamentul anual. Asta înseamnă o reducere de 33% vs abonamentul standard lunar, respectiv 20% vs abonamentul standard anual.

Cum se activează oferta ?

  • Cei interesați trebuie să acceseze disneyplus.com pentru a-și înscrie adresa de email și pentru a consulta termenii și condițiile complete.
  • Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.
  • Această ofertă introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopții.

Pe Disney Plus veţi avea acces în România la seriile Star Wars „Povestea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau și mult așteptata serie “Obi-Wan Kenobi”. În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina, filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, producția „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar, Madrigal și „Cruella”, film premiat cu Oscar.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții precum serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, cât și serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” și “Black-ish”. De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar “Free Solo” premiat cu Oscar.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.