Telefoane Mobile

Am tot discutat legat de prezența Xiaomi în România. Îmi asum faptul că am greșit la un moment dat, când pe surse am spus că magazinul din Sibiu este oficial și s-a dovedit că nu este așa. 

Acum avem un alt set de informații. L-am inclus în secțiunea Bursa zvonurilor pentru că nu vreau să mai greșesc precum în trecut.

Firma a fost înregistrată la 1 februarie 2018, se numește Black Tech Group și se promovează drept Distribuitor autorizat Xiaomi. Site-ul este în construcție și-l găsiți aici.

Ce știam până acum?

Xiaomi a venit oficial / semi-oficial în România prin ABC Data și Ingram Micro. ABC Data nu mai este distribuitor autorizat al Xiaomi din urmă cu peste 1 lună de zile. Ingram Micro a alimentat PCgarage și alte magazine online autohtone (prețurile bune la Xiaomi Mi A1 etc).

Am avut o discuție cu un reprezentant al Black Tech Group și am aflat următoarele informații:

  1. Xiaomi pregătește deschiderea unui magazin în România, în București. Ar trebui să fie lansat până la mijlocul anului;
  2. Sunt discuții legate de prezența în oferta unui operator de telecomunicații mobile;
  3. Toate datele vor ieși la iveală în perioada imediat următoare – sfârșit de martie. Vor fi aduse 7 modele de Xiaomi, în diferite variante de culoare.

Acestea sunt informațiile, descoperim împreună cât de veridice sunt.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.