Diverse

În SUA a apărut un studiu efectuat de NBER – National Bureau of Economic Research în care se specifică că 60% dintre cei ce foloesc UBER nu au lăsat niciodată un bacșis către șofer.

Alte informații:

  • bacșisul mediu – 50 cenți, iar pentru cei ce fac asta de obicei – 3 dolari;
  • 1% este procentul celor ce oferă un bonus de fiecare dată când călătoresc;
  • 16% din călătoriile rulate cu Uber s-au lăsat cu un bonus pentru șofer (pe o perioadă de 4 săptămâni).

Este o predispoziție mai scăzută pe Uber față de taxi spre a lăsa un bacșis. Asta și pentru că aplicația este gândită să te urci și să cobori fără a te gândi la cash-ul din portofel. Plata se efectuează automat.

Uber a refuzat mult timp să adauge o soluție de plată suplimentară. Ei argumentau că așa ar îngreuna utilizarea aplicației. Cred că statistica din SUA se reflectă și în România. Da, eu sunt printre cei 1% ce oferă un bonus la fiecare călătorie. Pe de altă parte, eu sunt un utilizator ocazional. De obicei, ajung în București cu mașina personală.

Voi în ce situație sunteți?

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.