Diverse

Programul Rabla pentru electrocasnice ediţia 2020 trebuia să înceapă oficial marţi, 15.12.2020, ora 12:00. Din păcate Administraţia Fondului de Mediu a amânat acest eveniment major pe fondul unor aşa zise probleme de securitate. Toate detaliile le puteţi găsi în acest articol.

La câteva ore de la amânarea programului, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a solicitat demiterea preşedintelui AFM, Dan Cătălin Vatamanu, pentru slaba organizare a acestui eveniment aşteptat de aproape 100.000 de români.

În acest context, Ministeul Mediului, Apelor şi Pădurilor a anunţat numirea la conducerea AFM a domnului Andrei Cazacu, fost secretar de stat în cadrul aceluiaşi minister. Decizia de numire a noului preşedinte a fost luată de primul-ministru interimar Nicolae Ionel Ciucă, la propunerea ministrului Mircea Fechet.

Cât despre reluarea programului Rabla pentru electrocasnice, acesta se va realiza cel mai probabil în ianuarie 2021. Din păcate cei care îşi doreau să se înnoiască în această perioadă a sărbătorilor de iarnă vor mai avea de aşteptat sau dacă îşi doresc neapărat acest lucru, Altex şi Flanco organizează zilele acestea propriile programe de buy back la diferite electrocasnice. Poate acestea vă sunt utile.