Diverse

Dacă despre LeEco ştim deja că nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, din China aflăm că şi Gionee ar putea avea ceva probleme similare. Acest producător chinez este foarte cunoscut în România ca fiind principalul colaborator al celor de la Allview.

Conform presei chineze, directorul Gionee Communication Equipment, Liu Lirong, are toate conturile blocate, inclusiv cota sa de 41% din companie. Decizia a fost luată de către un tribunal local, însă chiar şi aşa au început să apară speculaţii privind echilibrul financiar al companiei. Partenerii Gionee au declarat că relaţia de colaborare cu producătorul de smartphone-uri decurge normal şi că nu au observat schimbări de natură economică.

O vorbă din bătrâni spune că fără foc nu iese fum, dar vom vedea pe parcursul lunilor următoare cât de mare este acest foc.

Gionee este al şaselea producător de smartphone-uri din China ca vânzări cu un total de peste 35 milioane unităţi comercializate la nivel global.

Sursa: digitimes.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.