Retelistica

Presupun că plasarea cartelei Mobil Nelimitat la Mega Image s-a dovedit un succes, Telekom anunță că extinde disponibilitatea cartelei ce se poate transforma în abonament și în rețeaua de magazine Carrefour România.

Care sunt beneficiile Mobil Nelimitat?

  • abonament fără perioadă minimă contractuală;
  • internet 4G nelimitat*, minute și SMS-uri naționale nelimitate + 10 minute internaționale pe fix / mobil;
  • 6 euro pe lună = 29 lei pe lună cu TVA inclus.

Prima lună este gratuită, iar mai multe detalii găsiți pe aici.

Au venit și cu un clip:

Este o steluță ce însoțește internetul 4G nelimitat:

  • traficul de video streaming este limitat la o bandă de maxim 1.5 Mbps – calitate 480p.

Un alt element ce trebuie luat în calcul – serviciul de roaming NU este disponibil.

Mobil Nelimitat de la Telekom îmi amintește ca denumire comercială de Digi Mobil Optim Nelimitat – cel mai acces abonament al Digi Mobil (5 euro pe lună, 4G nelimitat și aici cu steluțe legate de traficul inclus pe lună, NELIMITAT la minute naționale, SMS-urile se plătesc, roaming-ul presupune costuri suplimentare – infime de altfel).

Este o ofertă atractivă pentru cei ce stau într-o zonă în care Telekom are acoperire bună. Este recomandat pentru cei ce nu călătoresc în afara României și sunt interesați de minute și SMS-uri naționale + internet 4G, la un preț corect.

Telekom nu are serviciile VoLTE și VoWiFi în rețea (Orange și Digi Mobil au aceste tehnologii de o bună perioadă de timp, Vodafone de câteva zile). Telekom nu a anunțat nimic pe partea de 5G, concurența a mișcat ceva și pe aici.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.