Hardware

Cererea foarte mare şi stocul destul de limitat a obligat retailerul Altex să organizeze o tombolă pentru achiziţia consolei Sony PlayStation 5. Pentru cele 660 unităţi aflate în stoc au existat mii de cereri, însă organizarea uşor deficitară a fost motiv de scandal (mai multe detalii găsiţi în acest articol).

Nu ştim dacă pentru Xbox Series X există aceeaşi cerere ridicată, însă deoarece Altex are un stoc de doar 200 de unităţi a ales şi în acest caz să realizeze o tombolă. Retailerul a învăţat din greşeli, astfel că aceasta a fost anunţată din timp cu toate detaliile organizatorice necesare.

Cei interesaţi se pot înscrie în perioada 19 – 20 decembrie 2020 (în acest weekend) pe site-urile altex.ro sau mediagalaxy.ro, cu menţiunea că trebuie să facă plata integrală a celor 2499 lei (preţul consolei). Această plată îi înscrie doar în tragerea la sorţi, aceasta urmând a avea loc pe data de 21 decembrie 2020, ora 11:00 (luni).

Participanții care nu vor fi extrași drept câștigători, vor primi banii înapoi în termen de 48 de ore de la data extragerii.

Categorii: console
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.