Diverse

Dyson anunţă lansarea oficială în România a plăcii de păr Dyson Aistrait, un aparat revoluţionar după cum ne transmite producătorul.

Dyson Airstrait este proiectat pentru mai multe tipuri de păr, astfel că utilizatorii pot obține un păr drept natural cu elasticitate, păstrând în același timp rezistența și aspectul sănătos al firului. Dispozitivul este format din două brațe, din care jetul de aer de înaltă presiune cu unghiuri precise este folosită în jos și pe lungimea firului de păr, atât pentru uscare cât și pentru coafare, în mod simultan,

De-a lungul brațelor dispozitivului Airstrat sunt două deschideri de 1.5 mm. Fluxul de aer este accelerat prin aceste deschideri, creând două pânze de aer de mare viteză. Proiectate la un unghi de 45 de grade, acestea converg pentru a forma un singur jet de aer concentrat, creând forța descendentă pentru a îndrepta părul în timp ce acesta este uscat, în mod controlat. Acest flux de aer direcțional ajută la alinierea firelor de păr pentru un finisaj neted și strălucitor.

Aparatul de îndreptat Dyson Airstrait funcționează cu ajutorul motorului Hyperdymium care este special conceput pentru a fi în centrul tehnologiilor Dyson de îngrijire a părului. Acesta este mic, ușor și suficient de puternic pentru a genera fluxul de aer necesar pentru a usca și îndrepta părul umed. Un propulsor cu 13 palete se rotește până la 106.000 rpm, transmițând peste 11.9 litri de aer prin aparat pe secundă. Acest lucru generează o presiune a aerului de până la 3.5 kPa, suficientă pentru a îndrepta părul în timp ce se usucă. Cu o dimensiune de 27 mm, motorul este atât de mic încât încape în mâner, fără a sacrifica puterea.

La fel ca restul gamei de produse de îngrijire a părului de la Dyson, aparatul de îndreptat părul dispune de un control inteligent al căldurii. Termo elementele cu bile de sticlă măsoară temperatura fluxului de aer de 16 ori pe secundă pentru a preveni deteriorarea prin căldură și pentru a proteja strălucirea naturală a părului. Aceste date sunt trimise la microprocesor, care reglează elementul de încălzire, asigurându-se că fluxul de aer nu depășește temperatura necesară.

Aparatul de îndreptat Dyson Airstrait™ are modurile de styling “Wet” și “Dry”, precum și un mod “Cool” pentru a seta coafura. Modurile “Wet” și “Dry” sunt pre-setate, folosind combinația specifică de căldură și flux de aer pentru cele mai bune rezultate. Modul ‘Wet’ dispune de trei setări de căldură de 80°C, 110°C și 140°C. La fel și pentru modul “Uscat”, care are 3 setări: 120°C, 140°C  sau Boost. Pentru controlul fluxului de aer, există două setări de viteză, debit redus și debit ridicat, precum și un jet de aer rece și o opțiune de uscare a rădăcinilor.

Dyson Aistrait are în România un preţ recomandat de 2499.99 lei.