Tablete

Pe lângă Evolio Evotab 3G de care v-am scris în exclusivitate a fost anunțată și E-BODA Izzycomm Z70 care la nivel de specificații hardware se aseamănă cu produsul Evolio, dar sunt și diferențe care justifică prețul de 649 lei la Evotab 3G față de 599 lei la E-BODA.

Specificații pentru E-BODA Izzycomm Z70:

– display de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor Mediatek dual-core la 1.2 GHz, PowerVR SGX531 GPU, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3100 mAh, 350 gr. și 11.3 mm grosime.

Declarație oficială:

Am ales să integrăm conectivitatea 3G într-un model de tabletă cu display de 7”, pentru a le oferi utilizatorilor noştri mai multe posibilităţi de comunicare în mişcare. Astfel, fie că aleg să navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, aceştia sunt în permanenţă conectaţi,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „Suntem atenţi la nevoile consumatorilor şi continuăm să ne îmbunătăţim constant gama de produse, pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor lor,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Tableta Evolio Evotab 3G pe lângă o denumire mai ușor de reținut se diferențiază de E-BODA Izzycomm Z70 printr-un display IPS cu rezoluție 1024×600 pixeli, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, 322 gr. și 10.7 mm grosime. Costă cu 50 de lei mai mult, dar zic că merită investiți.

Categorii: tablete

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.