Arhiva-Resurse

Scriam mai devreme, în articolul despre reducerea de Black Friday la Domo despre faptul că Vinerea Neagră drept un eveniment de o singură zi, pe 23 noiembrie s-a modificat de unele companii, acestea schimbând numele sau creând evenimente de câteva zile cu reduceri.

Altex.ro este un exemplu perfect la ceea ce spuneam mai sus, acest magazin online oferind un Early Black Friday, pe perioada a 5 zile,  între 21-25 noiembrie. Dintre ofertele lor:

 

“Ne aşteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro de Black Friday (Vinerea Neagră), pe 23 noiembrie. Am pregătit oferte de până la 50% şi chiar până la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori. Ştim profilul consumatorului român, ştim că este interesat de produsele high-end, şi îl asigurăm că pe 23 noiembrie pe Altex şi www.altex.ro, dar şi în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediaglaxy.ro va găsi cele mai atractive discounturi”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Celelalte oferte le puteți găsi aici. Să sperăm totuși că va exista și un Actual Black Friday cu o gamă mai largă de produse reduse.