Arhiva-Resurse

Oare vineri va fi ziua cea mai fericită pentru români? Site-ul Okazii.ro  va avea reduceri pe 23 noiembrie la peste 100.000 de produse, cu ocazia mult-mediatizatului eveniment – Black Friday. Aceste reduceri pot urca până la 70% pentru o gamă largă de produse din categoriile:

– Electronice

– Electrocasnice

– Telefoane Mobile

– Cărți

– Accesorii Auto-Moto

– Jucării

– Fashion & Lifestyle

Aceste oferte promoționale vor fi disponibile vineri, 23 noiembrie 2012, între orele 00:00 și 24:00, comenzile putând fi făcute atât pe site, cât și telefonic la numărul 0374 187 888. În campania de pe Okazii și-au anunțat prezența: Quickmobile, Domo, TheBodyShop, Clevertoys, Ivatherm, Toyz, TinaR, La Redoute, V46 Outlet, Nike, Adidas, Puma și alții.

Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii a declarat:

„Conceptul de Black Friday debuteză în forţă anul acesta pe Okazii. Ne aşteptăm la un număr foarte mare de vizitatori, care să profite de reducerile consistente şi varietatea mare de produse de pe Okazii ”

Trebuie să recunoaștem, nu se vorbește la fel de mult nici despre Crăciun, nici despre Revelion, 1 decembrie, 1 iunie, 1 mai sau alte sărbători. De ce sunt românii așa de entuziasmați? E simplu: o dată în an avem și noi ocazia (cel puțin speranța) să cumpărăm produse ieftine, la un preț proporțional cu salariile și cu traiul din țara noastră. Chiar dacă se mai fac reduceri pe parcursul anului, nu ni se promit niciodată atât de multe cât ni se promit de Vinerea Neagră. De aici vine entuziasmul.

Sursă: Comunicate de presă