Software

Apariţia pandemiei COVID-19 a dus la dezvoltarea în ritm accelerat a platformelor de food delivery, acestea investind şi în oraşe medii sau mici. Tazz by eMAG, Glovo, FoodPanda, Takeaway sau Bolt Food au fost aplicaţiile favorite în perioadele lungi de carantină şi izolare.

De luna aceasta există o nouă aplicaţie de food delivery – EatZZ. Aceasta este disponibilă pentru început doar în Bucureşti, însă reprezentanţii Antena TV Group au planuri mari pentru aceasta, urmând ca în lunile următoare să fie prezentă în alte câteva oraşe importante din ţară.

”Ideea aplicației EatZZ a pornit de la câteva discuții cu parteneri, prieteni, cunoștințe, oameni din HoReCa, pe care pandemia i-a pus în situația de a se reinventa rapid și de a-și regândi pozițiile în structurile lor, pentru a-și putea păstra angajații”, spune Mihai Ioniță, CEO Antena TV Group.

Eatzz este disponibilă în Google Play sau App Store, cât şi pe site-ul eatzz.ro.

Din grupul Antena TV Group mai fac parte portalul imobiliar Homezz.ro, site-ul cu anunțuri generaliste Lajumate.ro, platforma cu anunțuri auto CarZZ.ro şi platforma cu anunțuri de locuri de muncă JobZZ.ro.