Opinie

Iaca au venit şi acele zile din an pe care le aşteptăm cu toţii, chiar dacă anul acesta vor fi ceva mai diferite. Ştiu că domnul Arafat a propus să stăm la masă cu geamurile deschise, să purtăm mască şi chiar să mâncăm pe rând, însă putem spune că sunt puţin exagerate toate aceste recomandări atât timp cât stăm doar noi în familie. Sigur că sunt de evitat mesele mari cu zeci de persoane, tocmai de aceea este bine să ne limităm la cei foarte apropiaţi.

Trecând peste această introducere mai mult sau mai puţin inspirată, Răzvan, Emil, Darius şi Cosmin vă mulţumesc pentru acest 2020 mai diferit ca niciodată, unul în care comunitatea Gadget.ro a rămas la fel de activă şi de unită. Cu bune şi cu rele ne pregătim de un 2021 ce se anunţă cel puţin provocator.

Acestea fiind spuse, echipa Gadget.ro vă urează tuturor Crăciun Fericit, Sărbători Liniştite, Sănătate din Belşug şi Cât Mai Puţine Excese.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.