Hardware

SEL este acronimul de la Semiconductor Energy Laboratory. În cadrul unui târg de profil ce a avut loc în orașul Yokohama din Japonia au prezentat un ecran pliabil cu diagonala de 8.7 inch. Este un panel Super AMOLED cu rezoluția de 1920×1080 pixeli și cu o densitate a pixelilor de 254 ppi.

Există și o versiune de 5.9 inch cu aceleași proprietăți, dar cu rezoluție 1280×720 pixeli. Posibilitățile unei astfel de soluții sunt nelimitate.

Pe de altă parte nu s-a specificat dacă display-urile SEL vor sosi în viitorul apropiat și pe produse comerciale. Mă aștept ca în câțiva ani de zile să avem un smartphone acoperit complet, display la 360 de grade.

Sursa: News-oled-display.net

Categorii: hardware
Tag-uri: OLEDSEL

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.