Diverse

La începutul lunii noiembrie aflam că elefant.ro a semnat un contract cu Sameday Courier şi va livra pachete în oricare din cele 800 de puncte self-service easybox din ţară.

La început de decembrie elefant.ro vine cu o altă noutate în materie de livrare, compania urmând a livra produse şi prin oficiile Poştei Române. Retailerul va avea la dispoziţie 628 de oficii poştale împărţite pe întreg teritoriul ţării.

“Prin intermediul acestui parteneriat cu Poșta Română dorim să oferim tuturor clienților elefant.ro acces la opțiuni variate de livrare, indiferent unde se află. Am ascultat mereu vocea clienților și, în ultimul an, am investit o mare parte din eforturile noastre de dezvoltare către îmbunătățirea experienței acestora, de la primul click pe site până când intră în posesia produselor comandate.”, a afirmat Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

„Contractul cu elefant.ro este extrem de important în strategia Poştei Române de a-şi extinde cota de piaţă pe segmentul comerţului online. Ne îndreptăm permanent către zona de clienţi netradiţională a Poştei Române, iar parteneriatul cu elefant.ro ne reconfirmă ca avem capacitatea de a ne adapta rapid la schimbările de pe piaţa serviciilor poștale.”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.