Smartphone

Elephone este un brand chinezesc de care nu am citit nimic până acum. Elephone G6 reprezintă unul dintre telefoanele pe care se pregătesc a-l comercializa în perioada următoare. Au deschis precomenzile, iar prețul de 147 dolari îl face destul de atractiv. La prima vedere.

Specificații detaliate pentru Elephone G6:

– display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor MediaTek 6592 de tip octa-core la 1.7 GHz, Mali-450 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.4.2 KitKat și posibilitatea de a-l comanda cu MIUI 6 (Android în customizarea Xiaomi);

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 13 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2250 mAh, 125 gr. și 7.8 mm grosime.

Oferă suport și pentru limba română, cel puțin așa se specifică pe pagina producătorului. Pe spatele smartphone-ului se află și un cititor de amprente. Ca design aș spune că au copiat OnePlus One + Oppo într-un mare fel. Este la precomandă la prețul de 147 dolari prin câteva magazine online chinezești și în pachet se oferă și un microSD de 16 GB.

Nu aș recomanda să faceți precomanda. Așteptați să intre oficial prin stocurile magazinelor, să apară ceva recenzii video pe YouTube și decideți ulterior dacă merită investit 150 dolari sau nu.

Câteva imagini cu Elephone G6:

Sursa: Elephone.hk

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.