Smartphone

În anul 2004 Nokia lansa telefonul Nokia 3220 cu un design extrem de atrăgător pentru acea perioadă. Telefonul impresiona de asemenea şi prin prisma luminiţelor de pe laterale care se colorau la primirea unor apeluri sau SMS-uri.

nokia 3220

Anii au trecut peste noi, Nokia a dispărut din zona telefoanelor mobile, Nokia 3220 este o amintire plăcută, iar compania chineză Elephone doreşte să readucă în actualitate luminile. Conform unor surse neoficiale, luna viitoare vom asista la prezentarea smartphone-ului Elephone Halo, device care va impresiona prin carcasa de pe spate ce va fi compusă dintr-un set de LED-uri colorate. Acestea vor dispune de diverse desene colorate, în funcţie de tipul de activitate realizată cu telefonul. Carcasa se va colora într-un fel când primeşti apel, în alt fel când asculţi muzică, în alt mod când primeşte SMS etc.

Din punct de vedere hardware nu cunoaştem foarte multe informaţii, însă cu siguranţă va utiliza un procesor MediaTek pe 64 biţi. Rămâne să aflăm toate detaliile ale acestui device luna viitoare.

Elephone-Halo

Sursa: gizchina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.