Smartphone

Mai devreme, Emil vă prezenta review-ul lui Meizu Mx4, un smartphone cu margini laterale foarte înguste ce îl fac mai compact decât multe alte terminale de top. Dar cum ar fi să aveţi un telefon inteligent fără margini laterale?

Ca să vă faceţi o idee vă anunţăm că o companie din China a lansat primul smartphone din lume dual-4G fără margini laterale: Subor S3. Acest device arată un pic ciudat la început, însă cred că ne-am putea obişnui uşor fără acele margini laterale. Subor S3 nu este primul astfel de device, în toamna anului trecut Sharp lansând smartphone-ul Sharp Aquos Crystal care are trei laturi fără margini.

Specificaţii complete pentru Subor S3:

– display IPS de 5 inci cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli) protejat cu Corning Gorilla Glass 3;

– procesor quad-core MTK6732, 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD);

– cameră foto de 8 megapixeli şi cameră frontală de 8 megapixeli;

– dual-4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– baterie de 1700 mAh şi o grosime de doar 7.8 mm;

– Android 4.4 KitKat.

Subor S3 costă aproximativ 1399 yuani în China (adică aproximativ 200 euro). Din păcate acest smartphone nu este disponibil spre comercializare în afara ţării.

Subor S3

Sursa: gizmochina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.