Accesorii inteligente

Elephone va organiza o conferinţă de presă în data de 15 ianuarie prin intermediul căreia va prezenta noile sale produse: smartphone-urile Elephone P9000, Elephone M3 şi ceasul (semi)inteligent Elephone W2. Dacă despre primele două terminale am mai scris, în articolul de faţă vom trece în revistă cele mai importante trăsături ale modelului Elephone W2.

Elephone W2 3

Ceasul este în exterior unul cu design clasic, mecanism analog, ecran cu sticlă de safir de 1.61 inci, construcţie metalică şi curea din piele, în timp ce în interior regăsim tehnologie bluetooth ce permite conectarea la iOS sau Android, baterie de 210 mAh ce promite o autonomie de 3 ani, cât şi funcţii de monitorizare a paşilor, a pulsului, a calităţii somnului sau notificări legate de apeluri, mesaje primite sau sedentarism.

Elephone W2 nu are un display cu touchscreen, rezistă până la 30m sub apă şi va fi disponibil în 2 culori cu aspect uşor diferit: versiunea aurie va fi dedicată doamnelor, în timp ce varianta albă va fi orientată către domni.

Elephone W2 va avea un preţ de sub 99 dolari, însă mai multe detalii legate de acest aspect vom vedea pe 15 ianuarie.

Elephone W2 5