Arhiva-Resurse

Va fi o mare nebunie cu acest concurs. Îmi amintesc de primul la care am participat și eu cu ceva șanse. Marele premiu era un Porsche. Acum au ales să vină cu un premiu cash considerabil – 100.000 de euro. Detalii în comunicatul de presă:

eMAG si Vodafone dau startul astazi concursului Reteaua 3, prin care se continua campania de informare ale participanţilor în activităţile online în general şi în comerţul online în special. Acum, eMAG pune la bataie cel mai mare premiu online din istorie: 100.000 Euro cash.

Reteaua 3 se desfasoara sub forma unui concurs de cultura generala despre tehnologie, internet si comert online. Spatiul de desfasurare este harta Romaniei furnizata de serviciul Google Maps pe care jucatorii isi plaseaza antene de acces la internet, le intretin si le cresc nivelul de acoperire. In timpul competitiei, jucatorii raspund la quizuri zilnice sau se provoaca reciproc la quizuri contracronometru in care cel mai bun castiga credite de joc de la celalalt. Concursul se va desfasura pe parcursul a 12 saptamani, timp in care se pot castiga peste 1200 de premii.

Categorii: arhiva-resurse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.