Arhiva

Un telefon confecționat în totalitate din aur masiv a fost produs de o companie daneză pentru miliardarii ruși care își pot permite orice. Deși nu poate face fotografii și nu se poate conecta la internet bijuteria-telefon costă 57.400 de dolari.

Compania daneză Aesir a lansat de curând telefonul confecționat în totalitate din aur masiv de 18 carate. Deși este produs în număr limitat 5000 de exemplare danezii se așteaptă să fie la „mare căutare” printre oligarhii ruși. Fondatorul companiei Aesir a declarat pentru  Reuters că telefonul nu este „o jucărie” ci un obiect de colecție. „De exemplu, oamenii sunt obișnuiți să colecţioneze ceasuri, dar pe segmentul de telefoane mobile nu există aşa ceva”, a mai spus Jensen.

La fiecare an și jumătate compania va mai lansa un model nou. Pentru actualul model, primul de altfel, există două variante: cel făcut în totalitate din aur care va costa peste 57.000 de dolari (cca 42.000 de euro) și altul confecționat în totalitate din oțel inoxidabil la prețul de 9.867 de dolari (aprox. 7.250 de euro)

Sursa: incont.ro

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.