Diverse

eMAG a deschis astăzi la Sibiu unul dintre cele mai mari showroom-uri ale sale şi cel mai mare din provincie. Clienţii vor putea testa peste 600 de produse din diverse categorii (electrocasnice, electronice, produse şi soluţii IT, gaming etc.), iar din luna septembrie a acestui an acest showroom va fi primul de tip drive. Practic clienţii vor putea să ridice o comandă în mai puţin de 2 minute, fără a coborî din maşină.

Noul showroom din Sibiu se întinde pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, iar împreună cu depozitul şi cele 32 de locuri de parcare ajunge la un total de peste 700 de metri pătraţi. eMAG Sibiu are un număr de 16 angajaţi, un program de funcţionare de la 9:00 la 20:00, iar comerciantul estimează că peste 80.000 de comenzi anual vor fi livrate în acest showroom.

În plus, cei care cumpără în prima lună direct din locaţia Sibiu beneficiază de reduceri suplimentare pentru o gamă variată de produse, iar pentru comenzi de minim de 2000 lei pot opta pentru 24 de rate fără dobândă prin eCREDIT.

Sursa foto: oradesibiu.ro

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.