Diverse

UPC România şi Mastercard au lansat o nouă campanie de încurajare pentru plăţile electronice ale facturilor denumită “Plăteşte în My UPC cu Mastercard sau Maestro”. Dacă alegeţi această modalitate de plată pentru următoarea factură primiţi înapoi 10% din valoarea plătită (în limita a 10 lei/factură), iar dacă activaţi opţiunea de plată recurentă prin “Pay on Time” primiţi înapoi 10% din valoarea primelor 3 plăţi automate (în limita a 10 lei/factură).

„Ne bucurăm să le reamintim consumatorilor noştri că plăţile electronice sunt extrem de comode şi eficiente, oferindu-le de fiecare dată noi oportunităţi pentru a le utiliza. În parteneriat cu UPC, ne-am propus să demonstrăm că şi pentru activităţile de rutină există o alternativă convenabilă şi rapidă. Utilizatorii noştri pot uita de grija achitării facturilor, pentru că acum plata se poate realiza automat din sistem, pe baza unor setări inițiale. Mai mult decât atât, această activitate vine şi cu beneficii materiale pentru plățile recurente”, a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

„Parteneriatul cu Mastercard ne aduce cu un pas mai aproape de clienţii noştri. Ne concentrăm toate eforturile pentru a le oferi acestora cele mai performante servicii şi a menține  o relaţie bazată pe încredere şi sprijin reciproc. Împreună cu Mastercard am găsit soluţia optimă – operaţiuni eficiente și simple, completate de timp câștigat și bani economisiți”, a adăugat Alex Vișoiu, Online Manager, UPC România.

Campania este valabilă până pe 20 iunie şi este disponibilă pentru toţi clienţii UPC care au un cont My UPC şi opţiunea de factură electronica activă.

Categorii: retelistica

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.