Arhiva-Resurse

eMAG.ro este cel mai mare și cel mai vechi magazin online din .ro. Afacerile le merg bine și diferența față de locul II ca vânzări este uriașă.  Distincția le-a fost acordată la IFA Berlin 2011.

eMAG este „Retailerul Anului pentru Dell Europe

Dell Europe a acordat premiul în cadrul IFA 2011

Bucureşti, 14 septembrie, 2011 – eMAG, cel mai mare retailer online din România, a obţinut, în cadrul IFA Berlin 2011, premiul “Retailer of the Year” din partea Dell Europe. Distincţia recunoaşte performanţa obţinută în vânzările produselor Dell şi excelenţa în serviciile oferite clienţilor.

Premiile Dell sunt acordate partenerilor care au reuşit să ofere soluţii şi servicii de calitate clienţilor pe parcursul ultimului an, inclusiv suportul tehnic direct din partea consultanţilor Dell şi posibilitatea de a înregistra şi publica online opiniile şi recomandările consumatorilor. Câştigătorii sunt desemnaţi la nivel internaţional, iar în Europa numai trei retaileri au primit acest premiu.

“Ne bucurăm să oferim premiul “Retailer of the Year” pentru Europa celui mai mare retailer din regiune, eMAG. Distincţia reprezintă o recunoaştere a succesului comun şi a importanţei pe care Dell o acordă atât parteneriatelor strategice, cât şi evoluţiei constante a produselor,” a declarat Veit Dengler, Executive Director şi General Manager al Dell Consumer and Small Business în CEE.

“Oferim gama completă de produse şi suntem cel mai mare partener Dell din Europa de Est. Premiul obţinut recunoaşte capacitatea eMAG de a realiza un volum semnificativ pe orice categorie de produse prin accesarea şi fidelizarea unui număr foarte mare de clienţi,” a declarat Mihai Trăistaru, Director de Achiziţii eMAG.

Prin parteneriatul cu Dell, eMAG oferă cele mai bune promoţii la toată gama de produse, suport direct din partea consultanţilor Dell şi asistenţă tehnică de specialitate. De asemenea, cele mai noi produse şi tehnologii Dell lansate la nivel internaţional sunt disponibile şi în România, prin eMAG.

Anul trecut, eMAG a devenit singurul distribuitor autorizat al brandului Alienware în Europa de Est, România fiind una dintre cele 5 ţări din Europa în care compania promovează seria celor mai puternice notebook-uri de gaming din lume. De asemenea, Dell a lansat în exclusivitate la eMAG tableta Streak, una dintre primele tablete bazate pe sistemul de operare Android.

eMAG include în portofoliu gama completă de produse Dell, destinate atât utilizatorilor individuali, cât şi companiilor care au nevoie de soluţii profesionale. De la tablete, notebook-uri, monitoare, periferice şi accesorii, până la videoproiectoare şi servere, produsele se numără printre cele mai apreciate echipamente din oferta eMAG.

Pe lângă serviciile dedicate, produsele Dell beneficiază, la fel ca orice produs oferit de eMAG, de transport gratuit al comenzilor la domiciliu, la showroom sau la punctele de livrare, indiferent de valoare şi destinaţie, de plata cash la livrare, de servicii de creditare avantajoase, precum şi de serviciile premium Garanaţia Plus şi Service Express.

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.