Am observat din weekend că la un produs ce urma să-l comand aveam posibilitatea să-l primesc până la sfârșit de zi, deși comanda urma a fi efectuată pe la 11 – 12.00. De obicei, ar fi venit la easybox pe dis-de-dimineață în ziua următoare.

Astăzi avem mai multe informații din partea celui mai mare magazin online autohton, eMAG introduce livrare în aceeași zi pentru sute de mii de produse. Trebuie specificat că este valabil pentru București, iar alte orașe mari se află pe listă.

Am extras mai multe informații din comunicat:

  • livrare în aceeași zi pentru sute de mii de produse comandate în București, până în 12.30;
  • serviciul este gratuit pentru cei ce au activat serviciul eMAG Genius, 16.99 lei pentru non-membri;
  • livrările în aceeași zi pot fi efectuate la easbybox, dar și prin curier – 7 zile din 7, inclusiv în weekend.

Declarații oficiale:

Am promis de fiecare dată clienților noștri că, prin serviciile pe care le aducem, îi ajutăm să economisească timp și astfel, bani. Imaginați-vă cât timp poți economisi începând de acum cu serviciul Genius, comandând până la prânz tot ce ai nevoie: de la costume de baie, ochelari de soare, creme de protecție solară, încălțăminte, bere sau chiar espressoare și le vei primi, acasă, în doar câteva ore, șapte zile din șapte, inclusiv în weekend”, a spus Andrei Șercanean, ecommerce director eMAG.

Am ascultat ceea ce ne spuneau clienții, și anume că ar comanda mai mult de la eMAG decât de la magazin, dacă am reuși să livrăm mai repede, inclusiv în weekend. Acum am reușit să le îndeplinim această dorință clienților din București și ne bucurăm că pot petrece mai mult timp în familie, cu prietenii sau practicând sportul preferat în loc să caute locuri de parcare la magazin”, a adăugat Tudor Manea, CEO eMAG.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.