În urmă cu câteva zile a avut loc un eveniment OPPO, iar locația aleasă a fost Stejarii Country Club. Pe esplanada ne așteptau Reno5 Lite și OPPO Band, iar Alexandra Răuț – Head of Marketing – ne-a vorbit despre un studiu desfășurat la nivel local.

  • 56% dintre participanții la studiu au admis faptul că monitorizarea stării de sănătate cu ajutorul tehnologiei i-a ajutat să treacă mai ușor peste anxietatea generată de situația medicală globală;
  • printre elementele la care au fost atenți se află: numărul de pași efectuat pe zi (61%), pulsul (37%) și saturația de oxigen (39%);
  • 68% dintre respondeți și-au monitorizat starea de sănătate cu ajutorul dispozitivelor smart;
  • 52% dintre cei intervievați apelează la smartphone spre a afla informații legate de numărul de pași etc, 17% apelează la un smartwatch și 9% la o brățară fitness.

Printre dispozitivele smart pe care OPPO le recomandă sunt: OPPO Reno5 Lite, OPPO Band și căștile wirelessOPPO Enco X.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.