eMAG a introdus o taxă fixă în ce privește livrarea la easybox. Până acum era 7.49 lei pentru comenzile înregistrate la eMAG în mod direct, iar fiecare reseller avea libertatea în alege taxa de livrare la easybox (îmi amintesc că erau și 14.99 lei etc).

Taxa fixă de livrare la easybox este de 9.99 lei, indiferent dacă produsul ajunge a fi livrat din stocul eMAG sau din oferta unui reseller.

Declarație oficială:

Oamenii caută soluții cât mai simple, care să le ofere flexibilitate în organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reușește acest lucru, dovadă fiind adopția foarte rapidă a acestei metode de către clienți, deoarece astăzi, una din două comenzi plasate pe eMAG este livrată la easybox. Mai mult, oferirea acestui serviciu de către eMAG și pentru comenzile plasate la selleri vine și cu economii la bugetele clienților, care acum vor achita o taxă de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comandă pe care o efectuează în Marketplace”, a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG.

Bineînțeles, cei ce folosesc abonamentul Genius au în continuare livrare gratuită la easybox.

Alte informații extrase din comunicat:

  • rețeaua de lockere a Sameday a ajuns la 2700 unități;
  • serviciul Genius a ajuns la 340.000 clienți activi (plătești pentru livrarea rapidă + transportul gratuit la easybox). Aș putea face un calcul grosier, iar 340.000 x aprox. 20 euro = 6.8 milioane euro pe care eMAG & Sameday îi fac din acest serviciu. Repet, calcul grosier (abonamentul Genius poate fi activat în diferite promoții, prin activi pot fi prinși de către eMAG și cei aflați în perioada gratuită de încercare etc);
  • eMAG are în vederea extinderea accesului la easybox-uri și pentru alte rețele de curierat;
  • o comandă pusă la mai mulți selleri = taxă de 9.99 lei plătită pentru fiecare seller în parte;

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.