Diverse

eMAG și-a propus să atingă vânzări anuale în jurul pragului a 1 miliard de euro. Spre a realiza acest deziderat și-au extins aria de acoperire în noi domenii și merg cu business-ul și în țările vecine (Bulgaria, Ungaria, la un moment dat se discuta și de Republica Moldova).

Ultimul parteneriat a fost încheiat cu Mega Image și pe http://www.emag.ro/supermarket găsiți toate detaliile. Au pornit cu peste 7500 de articole și 170 de categorii specifice unui astfel de magazin. Livrarea se face la domiciliu în 24 de ore și există posibilitatea de a alege intervalul orar în care să fie efectuată predarea coletului la destinație. Mai există posibilitatea de a ridica cumpărăturile direct de la shop-ul Mega Image selectat. Plata se face online sau ramburs pentru comenzile livrate acasă și doar online pentru cei care ridică coletele de la Mega Image.

Declarații oficiale:

Supermarketul este una dintre categoriile-cheie anunțate anul acesta de eMAG ca parte a planului nostru de dezvoltare, lansarea sa schimbând fundamental modul și frecvența de interacțiune cu clienții”, spune Violeta Luca, Vicepreședinte și Director Executiv eMAG. ”Este un pas important, care ne aduce mai aproape de realizarea principalului nostru obiectiv – transformarea eMAG în magazinul online din care clientul nostru poate cumpăra orice, oricând. Prin funcționalitățile specifice ale secțiunii Supermarket, personalizăm cumpărăturile recurente. De exemplu, funcția repetă comanda ține minte ce își dorește fiecare client să aibă în coșul său de cumpărături curente și îi permite astfel să-și facă foarte ușor și rapid aprovizionarea”.

Prin lansarea în mediul online, ne extindem strategia noastră de proximitate, astfel încât să răspundem nevoilor clienților noștri și să le oferim cea mai bună ofertă de produse de calitate din care își pot face cumpărăturile într-un mod rapid și simplu. Noul supermarket online va duce la un nou nivel experiența pe care o oferim consumatorilor, iar soluțiile de livrare vor aduce un beneficiu imediat acestora prin timpul redus alocat cumpărăturilor”, a afirmat Xavier Piesvaux, Director General al Mega Image România.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.