Smartphone

Am găsit 2 informații utile pentru cei care dețin un iPhone (3GS, 4, 4S sau 5). Ionuț Bunescu are meritul de a fi redactat un articol în acest sens, linkul mai jos.

1. iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S – înlocuire de încărcător

Pentru modelele amintite mai sus și fabricate între octombrie 2009 și septembrie 2012 puteți merge la operatorul telecom de unde ați cumpărat smartphone-ul sau la service-urile Apple și vi se schimbă încărcătorul în mod gratuit (modelul A1300 înlocuit de A1400).

2. iPhone 5 – schimbare de baterie

Aici trebuie să precizez că intră în calcul doar unele modele de iPhone 5 produse între septembrie 2012 și ianuarie 2013, bateria s-ar descărca rapid și Apple oferă gratuit schimbarea acumulatorului.

Mai multe detalii la sursă.

Sursa: Bunescu.ro

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.