Diverse

Nici bine nu am intrat în 2020, că eMAG face deja o modificare la nivelul costurilor de livrare. Dacă în toamna anului trecut implementa o taxa de 5 lei pentru plata ramburs a produselor comandate pe site, acum măreşte de la 250 lei la 1500 lei comanda minimă pentru a oferi transport gratuit.

Pentru comenzile de sub 1500 lei, utilizatorii vor plăti o taxa de livrare de 14.99 lei. Dacă aceştia aleg şi plata ramburs, costul de livrare total va fi de 19.99 lei.

Nici livrările în showroom nu mai sunt gratuite. Dacă valoare comenzii este sub 1500 lei, costul livrării în showroom va fi de 5 lei. La fel şi în cazul livrărilor în eMAG easybox. Costul de livrare pentru comenzile cu o valoare de sub 1500 lei va fi de 5 lei, cu excepţia easybox-urilor ce permit plata cu card bancar, în acest caz costul fiind de 2.5 lei.

Rezumat: la orice comandă plasată pe eMAG cu o valoare de sub 1500 lei vor exista taxe de livrare (acestea vor pleca de la 2.5 lei). Comenzile peste 1500 lei vor avea transport gratuit*.

Update: Este o steluță pentru transportul gratuit la produsele cu valoare de peste 1500 lei. Regula se aplică doar produselor normale, cele cu dimensiuni considerabile vor avea taxă de transport și la peste 1500 lei.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.