Imi plac foarte mult automobilele, intrebarea ar fi cui nu ii plac. Avem si noi pe tv mai multe emisiuni de specialitate: Promotor, Roata de rezerva si mai sunt cateva dar nu le-am retinut numele. Imi placeau cat de cat pana cand am descoperit emisuni adevarate legate de automobil si ma refer la Top Gear de la BBC si FIFTH GEAR de pe Discovery si am tras si eu ca tot omul o concluzie. Aceasta ar fi: Nu este suportat un termen de comparatie. In afara, unii dintre piloti pot deveni jurnalisti auto la noi este invers – jurnalisti auto pot avea sansa de a deveni piloti pentru o cursa.
           La noi, marea majoritate a testelor sunt relaizate pe Transfagarasan sau pe sosele din padure. Acolo exista o varietate de conditii – bineinteles nici resursele financiare nu se compara. Sincer, emisiunile noastre legate de automobil sunt penibile. Jurnalisti astia de auto zici ca sunt cei mai tari din parcare si povestesc de parca ar avea 80 de ani. Sa se uite si ei cum se face o emisiune ce ritm alert au jurnalisti auto straini. 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.