Epson SureColor F2200 este o imprimantă „direct-to-garment” dedicată startup-urilor și afacerilor cu volum mediu de profil ce doresc a personaliza tricouri sau alte articole de îmbrăcăminte.

Ce înseamnă „direct-to-garment”? 

DTG sau „direct-to-garment” se referă la o tehnologie de printare a tricourilor cu o cerneală specializată și nu presupune transfer de căldură sau sublimarea vopselei. Fibrele țesăturii absorb cerneala și devin parte a articolului de îmbrăcăminte. Prin această tehnologie rezultă imprimeuri de îmbrăcăminte ce nu se decojesc, deformează sau nu se rup.

Am extras mai multe informații din comunicatul Epson:

🖨️ a fost concepută spre a reduce modele complexe pe o varietate de materiale din bumbac sau amestesc de bumbac;

🖨️ folosește un cap de imprimare numit Epson PrecisionCore MicroFTP ce crește productivitatea cu 25% prin viteze ridicate de imprimare și procesare a datelor (presupun că s-au raportat la generația anterioară);

🖨️ design compact ce permite instalarea și utilizarea în soații mici;

🖨️ software-ul Epson GarmentCreator 2 permite imprimarea DTG și DTFilm și Epson ne spune că îmbunătățește și calitatea liniilor fine sau a textului de dimensiuni reduse;

🖨️ capacul transparent și lumina interioară permite verificarea stării imprimării + display tactil de 4.3 inci conceoyt să aducă o operare cât mai rapidă și simplă.

🖨️ SureColor F2200 este alimentată cu pungi de cerneală și de aici o frecvență mai mică de schimbare și o reducere a cantității de deșeuri. Este redusă și difuzia culorilor între galben și negru (important pentru printul făcute către tricourile deschise la culoare).

Declarație oficială:

Chiar dacă piața imprimării pe textile a devenit foarte competitivă, datorită tehnologiei DTFilm, noul echipament Epson oferă o calitate remarcabilă fiind o opțiune extrem de rentabilă și flexibilă pentru startup-uri și afaceri cu volum mediu”, susține Heather Kendle, Manager of Product Management, Commercial & Industrial, Epson Europe.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.