Foto si Video

Epson și-a adus soluțiile profesionale de proiecție și le-a pus la lucru în interiorul CINETic din București. 

Sunt gândite pentru diverse evenimente: conferințe, spectacole, concerte, teatre, operă, instituții de învățământ. Ideea este că prin aceste soluții încercă să acopere proiecții de dimensiuni generoase + calitate a prezentării.

Printre dispozitivele Epson ce am avut ocazie să le văd la lucru:

1. Epson EB-L2500U,  EB-L1505U și EB-L1755U –  L2500U este cel mai luminos proiector video cu tehnologia 3LCD, L1505U urcă la 12.000 de lumeni, iar L1505U se oprește la 15.000 de lumeni. Au rezoluții WUXGA, dar dispun și de amplificare 4K pentru un plus de claritate și definire a imaginilor. Garanția pentru sursa de lumină în cazul celor trei proiectoare – 20.000 de ore de funcționare.

3. Epson EB-710UI – proiector interactiv, diagonală de până la 100 inch, luminozitate de 4000 lumeni și rezoluție Full HD WUXGA (Full HD are aspectul 16:9, WUXGA aduce aspectul 16:10, diferențe minime). Dispune de creioane interactive, mod touch și permite afișarea de conținut din două surse pe același ecran;

4. Proiectoare portabile și ultraportabile: Epson EB-U04 și EB-1795F;

5. Epson EB-700U – proiector cu sursă de lumină laser pentru semnalistică (este un proiector ce-l setezi să afișeze o imagine și este capabil să o afișeze pentru până la 20.000 de ore, fără să aibă nevoie de întreținere, de conectare la PC, rezistent la praf etc). Este util în galeriile de artă, în vitrinele magazinelor etc.

Tot aici l-am redescoperit și pe Epson EH-LS100, testat de către Darius – jucărie pentru oameni mari.

Categorii: foto-video
Tag-uri: epson
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.