ESD ROM este service autorizat pentru smartphone-urile Xiaomi, iar din iulie acoperă și garanția pentru diverse produse din ecosistemul Xiaomi (trotinete electrice, roboți inteligenți de curățare și aspiratoare verticale).

Steluța din titlu se referă la faptul că achiziția produselor trebuie realizată printr-un distribuitor autorizat.

Lista de distribuitori autorizați pentru produse din ecosistemul Xiaomi este formată din:

  • ALSO TECHNOLOGY SRL;
  • WORLD COMM TRADING GFZ SRL;
  • Telpur.

Știam de ALSO și WORLD COMM de la momentul în care am scris de distribuitori autorizați pentru smartphone-urile Xiaomi. Telpur este noutatea în domeniu. Mi se pare ușor ciudat că Black Tech nu este inclus în listă.

ESD ROM este unul dintre cele mai apreciate service-uri din România. Huawei, Samsung etc lucrează cu ei, au implementat acum ceva timp reparația într-o oră etc.

Care sunt beneficiile aduse de ESD ROM la service-ul pentru produsele din ecosistemul Xiaomi?

  • înlocuirea produsului sau a pieselor necesare într-o perioadă scurtă de timp;
  • strategia Door2Door în care produsul este preluat și predat la adresa indicată de utilizator;
  • asistență printr-un simplu e-mail din partea centrului ESD ROM pentru orice întrebare legată de reparații.

Mai multe detalii pe mi.com.

Update: Apropo, toate cele trei categorii de produse menționate (trotinete electrice, roboți de curățare și aspiratoare verticale) și-au format o clientelă destul de mare pe plan local. Asta pentru că impresionează la raportul preț / specificații experiență de utilizare. Trotineta Xiaomi este considerată printre cele mai bune în prețul respectiv. Am testat un aspirator vertical, îl folosesc și în prezent. Este puțin cam scump, dar merită fiecare cent. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.