Să presupune că ai un laptop sau PC fără un sistem de operare preinstalat. Cu 8.58 euro / aprox. 42 lei poți avea un cd-key ce activează Windows 10 și te scapă de notificări & alte restricții.

Este și cea mai mică investiție pe care o poți face spre a-ți optimiza funcționarea laptopului sau PC-ului. Dacă vrei să-i mărești capacitatea de stocare sau cantitatea de memorie RAM, costă mai mult. Cred că și o banală operațiune de îndepărtare a prafului într-un service autorizat s-ar putea să coste mai mult (este recomandat la unele laptopuri să apelați la un service pentru asta și să nu încercați acasă, mai ales dacă nu aveți uneltele necesare). Și apropo, îndepărtarea prafului s-ar putea să-i readucă din performanțe, în funcție de mediul în care laptopul a funcționat.

Și acum să revin la detalierea a ceea ce am punctat în primul paragraf.

Folosiți codul SOK42 pentru o reducere de 42%:

Reducere de 57% prin codul SOK57:

Reducere de 55% pentru suitele Office 2019 și Office 265 prin SOK55:

Orice eventual proces de achiziție ar trebui să fie realizat prin intermediul PayPal pentru un plus de securitate. Achiziția de la un magazin online chinezesc specializat implică și o perioadă de garanție pentru key-urile achiziționate. Cei ce ați cumpărat prin eBay etc ar trebui să vă abțineți de la comentarii de genul, este suficient să faceți o trecere în revistă pentru tag-urile utilizate la această postare. Mulțumesc anticipat.

Legat de cât de bune sau nu sunt cd-key-urile în genul celor de mai sus, la fel – suficient să treceți prin sutele și de ce nu miile de comentarii pozitive adunate de-a lungul timpului. Dacă nu erau mii de comentarii & persoane mulțumite, nu ar fi revenit shop-urile chinezești în secțiunea advertorial de pe site.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.