Diverse

Acest sfârşit de săptămână ne-a adus un zvon cel puţin intrigant aş zice eu, asta şi pentru că Apple nu prea s-a implicat în proiecte legate de sport (sau cel puţin nu în proiecte de amploare).

Conform mai multor surse ale britanicilor de la Daily Star, Apple ar fi interesată să cumpere clubul de fotbal Manchester United pentru suma de 5.8 miliarde de lire sterline. Echipa este scoasă la vânzare de către actualul proprietar, iar Manchester United este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, cu o istorie bogată şi milioane de fani.

Dar este oare această ştire una reală ?

Eu spun că nu şi vă voi explica imediat de ce. În primul rând Daily Star este o publicaţie cancanistă, una ce vinde senzaţionalul, chiar şi atunci când nu este cazul. În al doilea rând, Apple face bani din tehnologie, nu are nici cea mai mică experienţă în acest domeniu, unul complex şi din care foarte greu obţii profit (o strategie ce nu pare a fi pe placul mărului muşcat). În al treilea rând şi poate cel mai important, cei de la MacRumors, site de încredere cu surse apropiate de Apple, a negat vehement ştirea spunând că aceasta este falsă.

Concluzia: Aproape sigur Apple NU va cumpăra clubul de fotbal Manchester United.

Sursa foto