Tablete

Apple a lansat iPhone 5S și iPhone 5C în septembrie, iar pentru octombrie se discuta de un eveniment dedicat seriei iPad. AllThingDigital afirmă că potrivit surselor sale invitațiile vor fi trimise către presă pentru data de 22 octombrie.

Ar urma să fie prezentate: iPad Mini cu retina display și iPad 5 care la nivel de design va prelua liniile lui iPad Mini cât și tehnologia TouchID de la iPhone 5S. Ar mai fi vorba și de ceva noutăți legate de seria Mac Pro și sistemul de operare OS X Mavericks.

Legat de iPad 5 mă aștept să vedem procesorul Apple A7 pe tehnologia de 64-bit, un nou senzor pentru camerele foto principală și frontală.

Sursa: AllThingsD.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.