Arhiva-Social Media

Am fost prezent la această conferință în 2010 și a fost un eveniment reușit. Sper să ajung și anul acesta. Mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă:

Evensys si Vodafone anunta Webstock 2011:

cea mai importanta conferinta de blogging si social media

Pentru al patrulea an consecutiv, comunitatea online locala se reuneste pe 23 septembrie, in cadrul celei mai mari conferinte despre social media din Romania – Webstock 2011. Anul acesta, evenimentul organizat de Evensys si initiat impreuna cu Vodafone Romania va aduce in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Ca in fiecare an, evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 10 august9 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei. Participarea la competitie este gratuita.

“Anul acesta, Vodafone va fi din nou alaturi de cei mai activi oameni din online si social media, la Webstock. Poate mai mult decat in editiile trecute, vom incuraja creativitatea audientei si interactiunea cu utilizatorii, precum si o mai buna integrare a serviciilor de Internet mobil. Webstock va aduce teme noi si oportunitati pe masura, concursuri si alte surprize despre care vom vorbi in curand”, a spus Lidia Solomon, Director Corporate Communications Vodafone Romania.

Webstock 2011 include doua conferinte ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu.

Anul acesta, a doua parte a conferintei va include trei micro-evenimente ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

“La fiecare editie, cautam sa aducem la Webstock cele mai noi idei, teme de interes si tendintele momentului. De aceea, anul acesta ne concentram atentia pe subiectele relevante in comunitatea social media locala. Ca in fiecare an, suntem deschisi propunerilor, sugestiilor si recomandarilor. Webstock a fost mereu un eveniment deschis catre audienta sa”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Evenimentul va fi transmis si anul acesta live pe Internet. Cei interesati sa participe pot gasi detalii despre modalitatile de inscriere pe: www.webstock.ro

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.