Tablete

Am fost la evenimentul de presă și Evolio ne-a trimis un exemplar pentru un review pe gadget.ro. Am făcut un scurt unboxing sau scoaterea de cutie. Modelul de test are muchia ecranului gri, dar puteți opta și pentru unul pe alb care aș zice că arată și mai bine. Evolio Evotab 2 aduce un ecran de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, Wi-Fi, usb 2.0, jack de 3.5 mm, microSD slot ce suportă carduri de până la 32 GB. Rulează Android 2.3 Gingerbread.

Oferă multe pentru prețul său situat sub 600 de lei. În pachet dați de tabletă, încărcător, căști albe pe jack de 3.5 mm in-ear, cablu de conectare la calculator, manual de instrucțiuni și utilizare.

Un punct important ar fi accesul la Android Market și de acolo puteți downloada ce aplicație doriți. Mi s-a părut a se mișca bine și ecranul capacitiv dă un feedback bun. Am făcut rapid un test cu Quadrant și am rămas uimit că a scos peste 1.500 de puncte. O mică galerie foto și un clip cu deschiderea tabletei din cutie:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.