Telefoane Mobile

Mă refer la primul trimestru din 2012 și se pare că primele modele Samsung cu disponibilitate update vor fi Galaxy S II și Galaxy Note. Am scos din listă pe Galaxy Nexus și Nexus S și asta pentru că le consider a face parte din gama Nexus a celor de la Google – telefoane optimizate pentru un dezvoltator de aplicații și pentru cei care vor să vadă Android la lucrur fără vreun briz-briz adăugat de producător.

Samsung a confirmat o serie de device-uri lansate în 2011. Mă refer că le-a confirmat spre a primi update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich:

– Samsung Galaxy S II și Galaxy S II LTE;

– Samsung Galaxy R;

– Samsung Galaxy Note;

– Samsung Galaxy Tab 10.1, 8.9 7.7 și 7.0 Plus.

Samsung va oferi anunțuri pentru fiecare device în parte, în funcție de țara de origine. HTC și Motorola pregătesc de zor să aducă ICS și pe unele modele din gama lor.

Sursa: samsung.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.