Foto si Video

Evolio intră pe piața camerelor video prin iSmart și iSmart PRO, prima filmează la 720p și modelul PRO la 1080p. 

Urmează a debuta în magazine din 24 august la 299 și 399 lei, dar pentru moment în EvolioShop le găsiți la:

Evolio iSmart – 149 lei;

Evolio iSmart PRO – 249 lei. 

Oferta fiind valabilă pentru primii 100 de clienți.

Evolio iSmart încorporează un display de 1.5 inch, cameră de 5 Megapixeli și filmează la 720p cu 30 fps, baterie de 900 mAh ce ar oferi autonomie la înregistrare de 90 de minute, slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB. Cântărește 155 grame, conectivitate asigurată de microHDMI, microUSB, filmează în format MOV.

Evolio iSmart PRO are un senzor de 12 Megapixeli, filmează la 1080p cu 30 fps sau la 720p cu 60 fps, observ că dispune și de conectivitate Wi-Fi în standardele b/g/n. Aș spune că merită diferența de preț. Este și modelul pe care-l recomand, cel puțin la prima vedere.

La ambele camere video Evolio se oferă pachet complet ce permite utilizarea lor sub apă, pe bicilectă, motocicletă sau mașină.

Galerie de imagini cu Evolio iSmart:

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.