Foto si Video

Evolio și-a mărit portofoliul de camere video de acțiune prin iSmart Ultra – vârful său de gamă la momentul actual. 

Specificații cheie pentru Evolio iSmart Ultra:

  • display de 2 inch;
  • senzor CMOS Panasonic 34110 de 12 Megapixeli, realizează 3 fotografii pe secundă, 15 fotografii în 4 secunde sau 30 de imagini în 8 secunde;
  • procesor Ambarella A12, baterie de 1050 mAh ce ar oferi autonomie pentru 90 minute de filmare;
  • filmează 4k cu 30 fps, 1080p cu 120 fps și 720p cu 240 fps pentru secvențe slow-motion;
  • Wi-Fi, microUSB și HDMI;
  • compatibilă cu sistemele de operare Android, iOS, Windows, MacOS și Linux.

Preț recomandat – 799 lei, iar în magazinul online al Evolio până pe 20 noiembrie costă 559 lei. În pachet sunt și o sumedenie de accesorii pentru utilizarea sub apă, pe bicicletă, motocicletă, mașină + alimentator și cablu pe microUSB.

Declarație oficială:

Piața camerelor video în noiembrie 2016 aproape că s-a dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Prețurile acestor  dispozitive au înregistrat însă o scadere, reducerea fiind de aproximativ 35 de procente. În acest context, dar și din dorința de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe calitatea și performanța componentelor hardware, dar și pe atribuirea unor funcționalități excepționale noului produs iSmart Ultra. Astfel a rezultat o cameră de acțiune revoluționară, pe care am echipat-o cu senzor optic Panasonic de 12MP și cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella. Filmările și fotografiile au o luminozitate și o claritate sporită, și sunt redate de iSmart Ultra la o calitate profesională de excepție, putând satisface cerințele chiar și celor mai pretențioși utilizatori. ” – declară Liviu Nistoran, Fondator Evolio.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.