Telefoane Mobile

Alături de Evolio X6 a sosit la review și smartphone-ul low-cost, Evolio Onyx. Un element care-l diferențiază de celelalte telefoane cu preț de sub 400 lei este display-ul de 4 inch cu panel OLED și rezoluție atipică, 360×640 pixeli.

Evolio-Onyx-unboxing (2)

Mai multe detalii legatede Evolio Onyx:

– display OLED de 4 inch cu rezoluția de 320×640 pixeli;

– procesor MediaTek 6572 de tip dual-core la 1.3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– dual-sim cu slot pentru SIM și microSIM, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1200 mAh, 130 gr. și 9.5 mm grosime.

În pachet alături de smartphone se află bateria detașabilă de 1200 mAh, încărcător, cablu microUSB – USB 2.0, manual de utilizare, certificat de garanție. Lipsesc căștile pe jack de 3.5 mm.

Evolio-Onyx-unboxing (17)

Ca design amintește direct de iPhone 3GS, plasticul negru lucios din partea spate în mod special, tasta capacitivă centrală ce imită butonul Home de la iPhone. Cea mai mare supriză am avut-o când am pornit display-ul. Îl pot confirma drept cel mai bun display de telefon cu preț sub 400 de lei.

Mai multe detalii în unboxing:

Câteva fotografii cu Evolio Onyx:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.