Hardware

Am participat dis-de-dimineață la prezentarea unui nou gadget din portofoliul Evolio. Se numește Evolio Smart TV Box și în esență este un mini-PC cu Android la 449 lei. Specificiațiile le găsiți detaliate mai jos. TV Box-ul de la Evolio suplinește o tabletă sau un smartphone și transformă chiar și un non-smart TV cu HDMI într-un smart TV veritabil.

La 449 lei primiți 6 luni gratuite pentru Seenow (vizionat de posturi TV, emisiuni TV și filme). Observați că Evolio a pornit din start și un parteneriat cu un furnizor de conținut care să pună device-ul lor în valoare. În pachet regăsiți smart tv box-ul, cablu HDMI, telecomandă și încărcător. Alte accesorii vor sosi în viitorul apropiat.

IMG_9936

Declarații oficiale:

Suntem mândri că împreună cu partenerii de la Evolio putem să prezentăm în premieră în piața românească un concept nou și inovativ, prin care accesul la cea mai diversă ofertă de conținut video este oferit neîngrădit pentru posesorii de televizoare ce nu au capabilități de tip smart. Cu siguranța sunt mulți deținători  de astfel de televizoare care vor fi încântați de această variantă de upgrade cu filme și seriale la pachet în serviciul Seenow”, a spus Cătălin Clemente, Director de marketing Seenow.

IMG_9920

Evolio Smart TV Box transformă ideea de divertisment în familie. Utilizatorul are nevoie doar de o conexiune la internet și un televizor obișnuit și are acces instant la sute de mii de jocuri și aplicații Android direct pe televizor, alături de filme de cinematecă, dar și ultimele apariții TV sau seriale de succes. Noul produs Evolio este în același timp o consolă multimedia cu ajutorul careia poți viziona fotografii și filme din bibilioteca personală fie că se găsesc pe hard-disk extern sau card SD, fie pe tabletă sau smartphone prin conexiune wireless”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Specificații detaliate pentru Evolio Smart TV Box:

– procesor Allwinner dual-core la 1 GHz pe ARM Cortex-A7;

– 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– conectivitate asigurată de Wi-Fi în standardele  b/g/n, DLNA, cititor de carduri, HDMI, RJ-45, 2 x USB 2.0;

– 220 gr., 33 mm grosime.

Mai multe detalii vor sosi în cursul zile de mâine. Urmează să-i fac unboxing și să vă relatez primele impresii din experiența de utilizare, iar în cursul weekendului aveți un review complet la Evolio Smart TV Box.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.