Telefoane Mobile

VIVO Xplay 3S a beneficiat de o campanie de teasing destul de puternică. Se discută despre acest smartphone din urmă cu 2 – 3 luni de zile. Este un monstru al specificațiilor, iar atenția ajunge a fi centrată în prima fază pe display-ul de 6 inch cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli). Asta-l face a atinge densitatea de 490 ppi, depășește HTC One cu rezoluție 1920×1080 pixeli pe ecran de 4.7 inch.

Restul specificațiilor de la VIVO Xplay 3S: procesor Qualcomm Snapdragon 800 + Adreno 330 GPU, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, baterie de 3200 mAh, cameră principală de 13 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, cititor de amprente. Cântărește 172 gr. Marginile telefonului sunt metalice, 4.5 mm grosime pe margine și fiind curbat pe spate ajunge a fi mai gros în zona respectivă.

Pe partea de conectivitate dispune și de LTE, în diverse formate existente în spațiul chinez. Integrează cititor de amprente și l-au poziționat pe spatele telefonului, sub camera principală și LED-ul flash.

Custom ROM-ul implementat de către VIVO se numește Funtouch OS fiind bazat pe Android 4.2 Jelly Bean. Este un Android modificat puternic. Au mers pe linia dată de LG și Samsung, multe software adițional, multe funcții pe care Xplay 3S și le asumă.

Photo+ este o aplicație de sharing pentru fotografii bazată pe realitate augumentată. Faci o fotografie, o printezi și prin Photo+ editezi fotografia printată în mod digital și-i dai share în spațiul virtual. Uimește și în ce privește sunetul cu amplificator dedicat, 7.1 redat pe căștile incluse în pachet.

Preț în China – 580 dolari. Există planuri clare pentru debutul lui VIVO Xplay 3S în plan internațional.

Sursa: Engadget.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.