Tablete

Evolio a intrat pe piața telefoanelor dual-sim prin Evolio Happy. Pe final de an ne atrag atenția prin Evolio X7, tabletă din gama X-treme. Specificațiile detaliate pentru Evolio X7:

– display Super IPS HD de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Rockchip quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth, miniHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3000 mAh, 270 gr. și 7.35 mm grosime.

Preț – 499 lei. 

Declarație oficială:

Am numit această gamă X-treme deoarece am atins două extreme, cea superioară în ceea ce privește beneficiile oferite clienților și cea inferioară când ne referim la dimensiuni și preț. Vom lansa în următoarele săptămâni și tablete cu diagonale de 8” și 10” din gama X-treme care vor păstra același raport excelent calitate-preț”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Tableta integrează Norton Security și gama X-treme se îmbogățește din viitorul apropiate cu modele de 8 și 10 inch. Presupun că specificațiile la nivel de CPU, GPU, memorie RAM, spațiu de stocare, elemente de conectivitate și versiune Android sunt aceleași. Diferențele vor fi date de greutate, grosime, capacitatea acumulatorului încorporat.

Ce apreciez la tableta Evolio X-treme X7?

Sunt câteva elemente PRO: display-ul Super IPS cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor destul de puternic, 8 GB spațiu de stocare în zona low-cost și mai ales la un CPU quad-core mai rar întâlnit, conectivitate decentă, preț bun de comercializare raportat la specificațiile sale.

Pe de altă parte aș critica bateria de 3000 mAh la un CPU gurmand. Nu trag concluzii până ce tableta nu ajunge la review.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.