Tablete

A sosit la review și Evolio X7, tabletă de 499 lei cu specificații interesante. În cutie dați de tabletă, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător pe microUSB, cod pentru activarea Norton Mobile Security și voucher cu reducere de 10% pentru accesoriile din magazinul online al Evolio, manual de instrucțiuni, certificat de garanție.

Specificații detaliate pentru Evolio X7:

display Super IPS HD de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

procesor Rockchip quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth, miniHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 3000 mAh, 270 gr. și 7.35 mm grosime.

Preț – 499 lei pe PCfun.ro

Uimește prin greutatea redusă, 270 gr. și asta în contextul în care tableta nu este fabricată din plastic ci are carcasă de aluminiu. Pe de altă parte se evidențiază prin grosimea de 7.35 mm, cu adevărat subțire.

Display-ul Super IPS HD de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli mi s-a părut puțin cam întunecat pe luminozitate maximă. Mă așteptam la un plus de luminozitate. Punctează la detalii. Rulează Android 4.2 Jelly Bean fără vreo customizare majoră la nivel de UI. Nu sunt nici prea multe aplicații preinstalate (Autovit, SeeNow HD, Presa Online sunt câteva exemple).

Și partea video:

Câteva fotografii cu Evolio X7:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.