Smartphone

Am fost primul care v-a semnalat existența lui Orange Yumo, mă refer la site-urile și blogurile cu specific tech de pe plan local. Asta contează mai puțin. A sosit la recenzie și partea de unboxing, primele impresii le găsiți în articolul de față.

În pachet regăsiți telefonul, bateria de 2400 mAh cu formă dreptunghiulară pronunțată, căști clasice pe jack de 3.5 mm, încărcător, cablu microUSB – USB 2.0, manual de utilizare, ghid rapid pentru setarea smartphone-ului în limba română.

Specificații detaliate pentru Orange Yumo:

display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

procesor Qualcomm dual-core la 1.2 GHz, Adreno 305 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 4.1.2 Jelly Bean;

4G cu viteze de până la 100 Mbps în download, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli și cameră frontală;

baterie de 2400 mAh, 150 de gr., 9.3 mm grosime.

La prima vedere nu-mi place capacul lucios ce adună amprentele rapid. Display-ul impresionează prin dimensiunile sale / 5 inch, luminozitate, unghi de vizualizare. Rulează Android 4.2 Jelly Bean cu ceva aplicații preinstalate din partea Orange, schimbări pe la interfața grafică. Mai multe detalii veți găsi în review.

Update: Orange Yumo este rebrandingul lui Huawei Ascend G740. Multumesc Alin pentru precizare.

Partea video:

Câteva fotografii cu Orange Yumo:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.