Tablete

Evolio X-treme X7 a fost lansată în urmă cu câteva zile. Este o tabletă Android de 7 inch cu specificații interesante și un preț de achizițe modic / 499 lei. Mai multe detalii găsiți în articolul de prezentare.

Comunicatul de presă conținea următorul citat:

Am numit această gamă X-treme deoarece am atins două extreme, cea superioară în ceea ce privește beneficiile oferite clienților și cea inferioară când ne referim la dimensiuni și preț. Vom lansa în următoarele săptămâni și tablete cu diagonale de 8” și 10” din gama X-treme care vor păstra același raport excelent calitate-preț”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Am îngroșat ceea ce cred a fi interesant. Evolio pregătește o întreagă gamă de tablete X-treme, pe lângă X7 urmează X8 și X10 cu display de 8 inch și 10 inch. Presupun că la nivel hardware vor păstra procesorul Rockchip quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, Mali-400, Android 4.2 Jelly Bean.

Pe de altă parte vor fi diferențe în ce privește greutatea, grosimea, bateria încorporată, rezoluția ecranului. Mai multe informații vor sosi în zilele următoare. Așteptăm Evolio X7 la review.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.